5 sterren
8.9/10

Scooterverhuur

Fietsen op Texel
Fietsen op Texel Depot

Scooterverhuur Texel is de ideale mogelijkheid om in korte tijd veel van het eiland te kunnen ontdekken.

Dankzij de scooters kunt u zonder al te veel inspanning op uw gemak over Texel rijden en de vele hoogtepunten bezichtigen.

Ontdek Texel in stijl met onze elektrische Vespa’s! Het reserveren van een scooter is een fluitje van een cent via onze eenvoudige online boekingsservice, zodat u meer tijd overhoudt om van uw vakantie te genieten. Onze hoogwaardige elektrische Vespa’s zorgen voor een betrouwbare en stijlvolle rit over het eiland.

Onze tweepersoons Vespa’s brengen u vlot overal naartoe met een snelheid van 45 km per uur. Voor deze scooters is een helm verplicht, wat zorgt voor een veilige rit.

Mocht u onverhoopt pech onderweg ervaren, dan staat onze unieke reparatieservice klaar om u te helpen. Indien nodig, voorzien wij u van een vervangende scooter, zodat uw avontuur op Texel ongestoord kan doorgaan. Reist u met een groep? Maak dan gebruik van onze handige breng- en haalservice.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze elektrische Vespa verhuur op Texel? Neem gerust contact met ons op en laat uw vakantie op wielen beginnen.